تجمع و اعتصاب کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه
Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/sl02v5cx31n6/public_html/wp-content/themes/hueman/tmpl/single-tmpl.php on line 25
روز شنبه 18 آبانماه، برای چندمین روز متوالی کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در اعتراض به بی توجهی مقامات به خواسته هایشان مقابل این شرکت دست به تجمع زدند.
معترضان همانند روزهای گذشته با برپایی تجمع و سردادن شعار “نان،کار،آزادی” بر خواسته های خود از جمله “پرداخت فوری و بدون قید و شرط حقوق و مزایای معوقه”، “توقف فوری تجزیه املاک شرکت و توقف واگذاری هرگونه اموال و املاک به دیگران”، “لغو خصوصی سازی و واگذاری شرکت به دولت با نظارت نمایندگان مستقل کارگران هفت تپه”، “بازگشت به کار تمامی همکاران اخراجی خود” و “لغو احکام صادره و تعقیب قضایی علیه همکاران و حامیان کارگران” تاکید کرده و خواستار برآورده شدن مطالبات خود شدند.