گواردیولا: دیگر حق حرف زدن راجع به کورس قهرمانی نداریم

پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی منچسترسیتی به خوبی خبر دارد که در چه مخمصه‌ای گرفتار شده و اصلاً کار آسانی برای خروج از این بحران ندارد.

به گزارش ایلنا، عصر روز شنبه منچسترسیتی در بازی خارج از خانه مقابل ناتینگهام فارست با نتیجه دو بر دو متوقف شد. نکته جالب این است که شاگردان گواردیولا دوبار در سلهرست پارک کامبک زدند تا حداقل دست خالی به منچستر بازنگردند.

با این نتیجه فاصله سیتی با لیورپول به هشت امتیاز رسید و این در حالی است که قرمزهای مرسی ساید یک بازی کمتر انجام داده‌اند. گواردیولا پس از پایان بازی به بی‌بی‌سی اسپورت گفت: «ما یک امتیاز را قبول می‌کنیم. خیلی خوب جنگیدیم و دو بار به بازی برگشتیم. در این فصل باید رنج و عذاب بکشیم. باید ببینیم در ماه دسامبر چه اتفاقاتی قرار است رخ دهد. ما تلاش کردیم، اما به حریف تبریک می‌گویم.»

0 FacebookTwitterWhatsappTelegramEmail

پیام بگذارید

پیام

گالری

ما را دنبال کنید! ​

تماس

  Copyright © 2023, All Rights Reserved Payaam.net