اعتراض کارگران ماشین سازی پارس ماهشهر

کارگران ماشین‌سازی پارس ماهشهر روز چهارشنبه 28 آبانماه  نسبت به تأخیر و پرداخت ناقص حقوق، تعویق مزایا و تبعیض در دستمزدهای خود اعتراض کردند.

به گفته کارگران، حقوقهایشان بین ۲۸ تا ۳۰ میلیون تومان است، اما این مبلغ کامل پرداخت نمی‌شود و گاهی تنها نیمی از حقوق ماهانه واریز می‌شود. مدیر شرکت در پاسخ به اعتراض‌ها گفته است «پول نیست» و هر روز با بهانه‌ای متفاوت از پرداخت باقی‌مانده حقوق طفره می‌رود. 

آنها همچنین افزودند: مزایای رفاهی نیز به‌درستی پرداخت نمی‌شود. پرداخت کمک‌هزینه‌ها و بن‌های کمکی که هر ماه باید تعلق می‌گرفت، ماه‌هاست به تعویق افتاده و تنها چند بار در طول سال پرداخت شده است. علاوه بر ای حقوق مهرماه نیز به صورت نصفه واریز شده است.  کارگران می‌گویند شرکت، کمبود منابع و ضرردهی را بهانه می‌کند تا تعهدات مالی خود را رعایت نکند.

ماشین سازی پارس
0 FacebookTwitterWhatsappTelegramEmail

پیام

گالری

ما را دنبال کنید! ​

تماس

  Copyright © 2023, All Rights Reserved Payaam.net