گردهمائی های اعتراضی، اعتصابات و اعتراضات کارگران، کشاورزان، زنان آزاد پوش، مادران دادخواه و سایر اقشار حق طلب و مبارز در فروردین ماه در تناسب قوای بهتر مبارزاتی علیه رژیم به جریان خود ادامه دادند. مراسمهای شکوهمند نوروزی تغییر بیشتر شرایط به نفع مردم را به بهترین وجه نشان داده بود.
کارگران نفت، گاز و پتروشیمی همچنان پیشتاز در جنبش مطالباتی بودند. محض نمونه روز پنج شنبه 21 فروردین کارگران ارکان ثالث در شرکت نفت فلات قاره ایران منطقه عملیاتی لاوان نسبت به عدم تبدیل وضعیت و سطح نازل حقوق منجمله عدم اجرای کامل طرح طبقه بندی مشاغل و تبعیض ازجمله پرداخت نشدن حقوق برابر در مقابل کارِ یکسان با اعتصاب و گردهمائی عکس العمل نشان دادند. مطالبات این کارگران، که مدت هاست در اکسیون هایشان بیان شده، مشابه دیگر کارگران ارکان ثالث می باشد. بعضی از این مطالبات را می توان چنین برشمرد:
افزایش مزد متناسب با تورم و گرانی افسارگسیخته بازار، حذف کامل پیمانکاران نفت، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، اجرای کامل مفاد رأی ۳۱۸۸ دیوان در پرداختهای مزدی، حذف میانگین اضافه کاری، بهرهمندی از تسهیلات وام سیصد میلیونی و غیره.
در روز ۲۰ فروردین شماری از کارگران پالایشگاه بیدبلند بهبهان در اعتراض به سطح نازل حقوق، مالیات زیاد، تبعیض در پرداخت و وعدههای توخالی دست از کارکشیدند و در محل کارشان تجمع کردند. آنها گفتند که حدود چهار سال ونیم از شروع به کار پالایشگاه گذشته اما مدیرعامل هنوز به وعدههایی که زمان استخدام به آنها داده عمل نکرده. به گفته کارگران، قرار بوده مزایای مزدی و رفاهیات به کارگران داده شود اما این وعدهها جامه عمل نپوشیده. این پالایشگاه حدود ۱۳۰۰ کارگر پیمانکاری و ۷۰۰ کارگر آزمونی دارد. نمونه دیگر: کارگران ارکان ثالث صنعت نفت،گاز و پتروشیمی شرکت پالایش گاز فجر جم در روز ۱۹ فروردین با همان مطالبات همکارانشان در منطقه عملیاتی لاوان دست از کار کشیده و گردهمائی اعتراضی تشکیل دادند.
گذشته از مبارزات نفتگران شاغل تعدادی از بازنشستگان این صنعت کلیدی کشور نیز اعتراضات خود را در خیابان به نمایش گذاشتند. برای نمونه روز چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه، جمعی از زنان و مردان بازنشسته صنعت نفت در مقابل صندوق رفاه و امور بازنشستگی واقع در امانیه اهواز تجمع کردند. آنها نسبت به اجرایی نشدن همسانسازی حقوق، حقوقهای پایین و عدم پرداخت حق و حقوق قانونی خود اعتراض دارند. این بازنشستگان با بیان اینکه صندوق آنها خصوصی است و صاحبان خاص دارد بیان کردند: باید استقلال صندوق آنها حفظ شود چون منابع صندوق متعلق به بازنشستگان صنعت نفت اهواز است و دولت نباید به آن دستاندازی کند.
بخشی از کارگران هفت تپه در اعتراض به کم آبی مزارع نیشکر روز یکشنبه ۱۷ فروردین ماه با تجمع مقابل ساختمان فرمانداری،خواستار حل مشکل کم آبی مزارع نیشکر هفت تپه شدند.
کارگران میگویند: میزان آبی که در سال جاری از سوی شرکت تامین آب خوزستان برای مزارع نیشکر هفت تپه در نظر گرفته شده نسبت به پارسال کاهش یافته است. آنها از مسئولان فرمانداری شوش درخواست دارند هرچه زودتر به این مساله رسیدگی کنند تا مساله بیآبی مجتمع هفت تپه هرچه زودتر حل و فصل شود.آنها میگویند که این وضعیت بحرانی نه تنها به تولید آسیب میزند،بلکه زندگی و معیشت هزاران نفر را تحت تاثیر قرار میدهد.
گذشته از کارگران نفت و بخش های دیگر کارگری مبارزات کشاورزان اصفهان که طی روزهای بعد از ۱۳ بدر جریان داشت، شایان توجه است. این مبارزه در اساس علیه فرماندهانی در سپاه بود که به مدت سی سال آب زاینده رود را جهت کسب و کار و زندگی شخصی خود و هم طبقه هایشان دزدیده بودند. کشاورزان شرق و غرب اصفهان با کمک پیشروان شهر با استفاده از تناسب قوای جدید مبارزه پیگیرانه ای را پیش برده و طی آن حملات نیروی سرکوب سپاه را با دفاع از خود موثر ناکام گذاشتند. در نتیجه آن مبارزات پزشکیان ناچار به دخالت گردید و در نتیجه بخشی از آب به طور موقت به زاینده رود تشنه بازگشت. کشاورزان ضمن استفاده از آب جاری شده با شعار “زاینده رود دائم” و با طرح مطالبه کسب غرامت به مبارزه ادامه دادند.
دیروز، شنبه ۲۳ فروردین، مذاکرات نمایندگان دولتین آمریکا و ایران برای چند ساعتی در مسقط، پایتخت عمان انجام گرفت. این مذاکرات در تداوم توافقاتی پنهانی بود که بازار و نشریات تحت سانسور با خوش بینی به آن عکس العمل نشان دادند. اما در این میانه جنبش مطالباتی با همان بی باوری به رژیم ورشکسته اسلامی و مانورهای ترامپ راه خود را رفت و بار دیگر نشان داد که شیشه عمر رژیم در دستان کارگران و مردم حق طلب است و نه آمریکا.