پس از تساوی عجیب کره جنوبی مقابل مالزی، اتهامات زیاد و البته نسنجیدهای به یورگن کلینزمن، سرمربی آلمانی کره نسبت داده شد؛ از اینکه آلمانیها ذاتاً اهل زد و بند هستند تا اینکه او اصلاً مربی نیست!
به گزارش ایلنا، کرهجنوبی با دوم شدن در مرحله گروهی، به سختترین سمت جدول مرحله حذفی رفت و دو بازی بسیار سخت مقابل عربستان سعودی و استرالیا داشت. دیدارهایی که کلینزی در آنها از نظر تاکتیکی برتری خود را اثبات کرد و 2 گل ثانیههای پایانی کرهجنوبی مقابل عربستان سعودی و استرالیا، بههیچوجه شانسی نبود. خلاف نظر کسانی که سطح تحلیلهایشان همچنان در 30 سال پیش گیر کرده و معتقدند «فوتبال آلمان ماشینی است» و «نژاد زرد! ذاتاً سرعتی است»، کرهجنوبی تحت هدایت کلینزمن ایده فوتبال مشخصی دارد؛ استفاده بهینه از کانالهای کناری با عرض دادن به بازی، تشکیل مثلث در نیمفضاها و استفاده از ضدپرس در مرکز زمین برای بازپسگیری سریع توپ، از جمله روشهایی بود که ببرهای آسیا را مقابل استرالیا به دو گل پیروزیبخش رساند.
پیش از گل اول کره جنوبی، سون هیونگ مین که به جناح چپ، جایی که استرالیا در پرس کرهجنوبی ضعف داشت، منتقل شد و تداوم حرکات عرضی کره جنوبی از آن سمت جواب گرفت. با وجود اینکه پنالتی گرفتن کاپیتان ببرها طی یک حرکت انفرادی به دست آمد، نقشه کلینزمن به خوبی جواب داد؛ حفظ ضدپرس و بهرهگیری از کانالهای کناری زمین برای ساخت موقعیت. مشخصاً مقابل تیمی که با دفاع متراکم بازی میکند و فاصله میان خطوطش کم است، چاره کار چرخاندن بازی در عرض و پیدا کردن یک کانال خالی برای نفوذ است که کره جنوبی در اواخر بازی کلید این کانال را پیدا کرد. پیش از این پنالتی نیز کرهایها چند باری از سمت چپ نفوذ کردند و حتی به محوطه جریمه هم رسیدند اما یا پاسهای کاتبک به مقصد نمیرسید و یا حرکات اضافه در محوطه جریمه باعث میشد استرالیاییها با آرایش دفاعی 1-4-5 توپ را برگشت دهند.