پیام سایت سیاسی خبری

انعطاف‌پذیری ترکیب تیم ملی، نعمتی برای قلعه نویی

برتری مقابل تیم ملی فوتبال فلسطین قابل پیش‌بینی بود. هیچ انتظاری از فلسطین با این همه مصایب و مشکلات تحمیلی نمی‌رفت که قابلیت آزار فوتبال ایران را داشته باشد.

به گزارش ایلنا، تیم ملی مقابل تیمی که حتی برای تمرین کردن و آماده شدن برای حضور در این تورنمنت رنج‌های بسیاری دیده بود، دیداری یک‌طرفه و نتیجه‌ای از قبل تعیین شده را پیش رو داشت که درنهایت نیز همان شد که همگان انتظار داشتند و 3 امتیاز بازی نخست به حساب فوتبال ایران واریز شد.

قرار هم نبود تیم ملی مقابل مردان فلسطین با بن‌بست تاکتیکی مواجه شود و احتمالاً شگفتی رخ دهد. بازی همان طور پیش رفت که انتظارش می‌رفت و یکی از سریع‌ترین گل‌های ایران در تاریخ جام ملت‌های آسیا نیز مقابل اولین حریف رقم خورد و درنهایت تیم ملی با اختلاف گل مناسب از میدان بازی با فلسطین خارج شد تا آماده بازی‌های دشوار‌تر آینده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *