پیام سایت سیاسی خبری

گزارش تصویری مراسم تجلیل از مدال‌آوران المپیک و پارالمپیک با حضور رئیس جمهور

مراسم اهدای بازوبند پهلوانی 2024 المپیک و تجلیل از مدال‌آوران المپیکی و پارالمپیکی، صبح امروز دوشنبه با حضور رئیس جمهور و مدال ‌آوران بازی‌های المپیک و پارالمپیک پاریس در سالن اجلاس سران برگزار شد.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، دکتر مسعود پزشکیان روز دوشنبه در آیین تجلیل از مدال‌آوران المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس اظهار کرد: حضور در جمع شما قهرمانان، مربیان و مدیرانی که در این مسیر زحمت کشیده‌اید، برای من افتخاری وصف‌ناشدنی است. شما تنها مدال نیاوردید، بلکه دل‌های مردم ایران را شاد و غرور ملی را تقویت کردید. دیدار با شما، احساسی از غرور و افتخار به همراه دارد و این حس، چیزی است که همیشه در ذهنم با آن زندگی می‌کنم.

رئیس جمهور با اشاره به فرهنگ و ادبیات غنی ایران، از شعری از اقبال لاهوری سخن گفت که الهام‌بخش او در مسیر زندگی و کار بوده است و افزود: پیام شعر «مانند صبا خیز و وزیدن دگر آموز …» حرکت، تلاش و تغییر است. هر روز با این باور پیش می‌روم که ما ایرانیان شایسته برترین‌ها هستیم و باید بهترین باشیم. هیچ مشکلی در مسیر پیشرفت ما وجود ندارد جز نگاه ما؛ اگر نگاه‌مان را اصلاح کنیم، یا راهی پیدا می‌کنیم یا راهی می‌سازیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *